Den første kontakt

Velkommen til Fritidscenter Indre Valby.

Vi er fem klubber i områderne Sydhavnen, Sjælør, Folehaven, Enghave og Sluseholmen med en geografisk spredning på et par kilometer, der er blevet sammenlagt under ét og samme Fritidscenter.

I forbindelse med sammenlægningen af klubberne er man som medlem ikke længere meldt ind i en enkelt klub, men derimod i hele Fritidscenteret. Dette betyder, at børnene og de unge hos os har mulighed for at bevæge sig rundt til de forskellige klubber og bruge de forskellige faciliteter, som de har lyst til. De er dog stadig tilknyttet én bestemt klub-enhed, der normalt ligger i barnets område ift. skole og hjem, for at sikre den bedste og tryggeste opstart sammen med deres klassekammerater. I klubben får barnet også tilknyttet sig en kontaktpædagog.  

Kom gerne på besøg i vores klubberØnsker man at besøge en af vores klubber, kan man finde deres individuelle telefonnumre og adresser under punktet "Om Klubberne". Her er I altid velkomne til at ringe og aftale et møde med klubben, få en rundvisning samt en god snak med klubbens personale. 

Har du bare lyst til at få lidt mere information om Fritidscenter Indre Valby generelt, kan du skrive eller ringe til os på ovenstående e-mail eller telefonnummer. Her finder du også vores primære adresse.