Forældreråd

Forældrerådets betydning

Et stærkt og aktivt forældreråd skaber sammenhæng, fællesskab og engagement blandt medarbejdere, forældre og børn i institutionen. Som medlem af dit barns forældreråd er du med til at gøre dit barns institution til et særligt godt sted.

Indflydelse på dit barns hverdag

Som forældrerådsrepræsentant får du indflydelse på, hvordan denne hverdag skal se ud for både dit eget barn og alle de andre børn i institutionen. I forældrerådet kommer du tæt på institutionens dagligdag og de overvejelser, der ligger bag, og du deltager i drøftelser om udvikling og tiltag i institutionen.

Forældrerådets rolle

Som forældrerådsrepræsentant har du mulighed for at præge institutionen på mange niveauer. Du kommer tæt på institutionens dagligdag og lærer medarbejderne og de andre forældre at kende. Samtidig bidrager du til institutionens udvikling og støtter op om fællesskabet. Det pædagogiske I forældrerådet er du med til at diskutere og definere de værdier, som ligger til grund for den pædagogik, der præger de konkrete aktiviteter, som børnene og de voksne er sammen om. Gensidig forståelse mellem forældre og ansatte om værdier og retningslinjer skaber rammerne for et godt samarbejde. Dette er afgørende for, at børnene trives og får mest muligt ud af at gå i institution. 

Vil du gerne være med i Fritidscenter Indre Valbys forældreråd? 

Så skal du have fat i Susanne fra Toppen for at tilmelde dig. Dette gør du ved at ringe til Toppen på 40 13 88 43 og spørge efter Susanne. Du kan også fange Susanne ved at sende en mail til: hl6w@kk.dk.