På Toppen

På Toppen er en fritidsklub for børn i alderen 10 – 14 år beliggende i Teglholmen. På Toppen arbejder vi ud fra en anerkendende tilgang, hvor det enkelte barn er i fokus. Vi arbejder med forskellige projekter i løbet af året, hvor fællesskab og demokrati er nøgleord.

Støberigade 3, 2450 Kbh. SV

Telefonnummer:

Åbningstider: hver dag fra 14.00 – 18:00.

I ferierne har vi åbent fra kl. 10.30 – 17:30

Juniorklub: udvidet åbningstid tirsdag og torsdag til kl. 21:00 (12 – 14 år).

Særlige åbningstider:

Påsken

I Påsken er der altid åbent i Sjælør Fritidscenter fra kl. 10.30 til 22.30 (fritidshjemmet har dog åbent fra kl. 7.00 til 17.30).

Bryggergården, På Toppen og Rubinen åbner deres fritidsklubber kl. 10.30 og tager herefter samlet til SFC, hvor der er aktiviteter i påsken. Personalet følger børnene tilbage til deres klubber kl.17. Efter aftale (eller alder) kan børn/unge møde direkte ind eller tage fra SFC i hele tidsrummet.

Folehaven Ungdomsklub har åbent alle dage fra 10-22.30 og med særlige åbningstider skærtorsdag, langfredag og påskedag. Info om dette bliver meldt ud i god tid på kbhbarn.

Julen

I julen er det Rubinen, der holder åbent fra 10.30 til 22.30. Der er særlige åbningstider den 24-25-26. december.

SFC, Bryggergården og På Toppen møder som i påsken.

Folehaven holder åbent som i påsken og med særlige tider den 24-25-26. december.

Grundlovsdag
 er lukkedag i alle klubber, men med særlige arrangementer i Folehaven.

Dagen efter Kristi Himmelfart er der lukket i alle klubber men med særlige arrangementer i Folehaven og i Rubinen.

Aktiviteter:

På Toppen har vi et væld af forskellige aktivitetsrum, som medlemmerne kan vælge til og fra. Vi har krearum, computerrum, stor hal osv.

Vi arrangerer ture ud af huset til fx Eksperimentariet, hvor vi har årskort. Vi arrangerer også hvert år længere ture ud af huset med overnatning, hvor turen fx går på hyttetur, i Lalandia m.m.

I hverdagen tilbydes aktiviteter som fx: fodbold, bordtennis, airhockey, pool, cykler, madklub, drivhus, basket, svømmeture (om sommeren), diverse brætspil osv.

Krearummet
:

På Toppen har vi et krearum, hvor børnene kan få lov til at udfolde deres kreative ideer. Der er mulighed for at male, tegne m.m. Der er altid en voksen tilstede i krearummet, som sætter aktiviteterne i gang.

Sy og design:

Børnene har også mulighed for at udfolde sig kreativt på vores symaskiner.

Computerrummet:

Vi har seks computere og to PlayStations til rådighed. Børnene kan selv booke sig ind på tider af 45 minutters varighed.

Hallen:

På Toppen har børnene mulighed for at spille bold og udfolde sig fysisk i den store tilknyttede hal. Vi har adgang til hallen to dage om ugen. Hver mandag har vi adgang til den lille hal, hvor der tilbydes danseundersivning.

Køkkenet
:

Børnene har mulighed for at købe sig en eftermiddagssnak hver dag. Forud for hver uge laver vi en madplan, som hænges op i centret, så børnene kan følge med i, hvad vi tilbyder hver dag. Det koster 50 kr. om måneden at deltage i madordningen.

Festival og skiferie:

Klubben deltager hvert år i børnefestivallen Vilde Vulkaner, som ligger første uge i sommerferien.

I vinterferien i uge 7 tager klubben på skiferie med resten af fritidscenteret.