Sjælør Fritidscenter

Sjælør Fritidscenter er en fritids- og ungdomsklub for børn i alderen 10 – 18 år. Centret er først og fremmest et spændende, udfordrende, afvekslende og udviklende fritidstilbud til børnene i lokalområdet. Vi lægger stor vægt på tryghed og omsorg for det enkelte barn, og derfor har vi bl.a. fokus på nærvær, fordybelse, indlevelse, respekt og opmærksomhed på særlige behov hos det enkelte barn. Vi er lyttende til børnenes ideer og motivationer og agerer aktivt på dette.

I fritidsklubben modtager vi kun børn fra 3. klasse på Sankt Annæ Skole og har plads til omkring 50 børn, men det kan variere fra år til år.

I fritidsklubben arbejder vi ud fra filosofien om tilvalg i stedet for fravalg. Dette betyder, at børnene selv vælger de aktiviteter, de har lyst til at deltage i, hvorfor vi har en bred og varieret vifte af tilbud.

Sjælør Boulevard 147 - 149, 2500 Valby

Telefonnummer:

Åbningstider: hver dag fra 14.00 – 18:00.

I ferierne har vi åbent om morgenen efter aftale og ellers fra kl. 10.30 – 17:30

Juniorklub: udvidet åbningstid mandag og torsdag til kl. 21:00 (12 – 14 år).

Ungdomsklub: mandag, torsdag og fredag fra 17:00 – 22:00 (14 – 17 år).

Vi tilbyder at sende børnene hjem til aftalt tid. Skal barnet gå selv, skal dette aftales.

Når børnene er på fritidscentret kan de benytte hele huset og alle værksteder.

Samarbejdet med Sankt Annæ Skole:

Vi samarbejder med skolen, i det der kaldes ”Stærkt Samarbejde”. Med Stærkt Samarbejde samarbejder fritidscentret og skolen om fælles aktiviteter. Begge parter deltager og samarbejder om fordybelsesuger, emneuger, juleværksteder og den generelle undervisning, som både kan foregå i Sjælør Fritidscenter men fortrinsvist på skolen.