Bryggergården

Bryggergården er en Fritids- og Juniorklub for børn i alderen 10 til 14 år tæt på Carlsberg Station. På Bryggergården går vi meget op i at lave en masse kreative ting og at have et miljø, hvor der er stort fokus på relationen børnene i mellem og i mellem børn og pædagoger. Vi har en hyggelig atmosfære, hvor der er plads til fantasi og at gå på opdagelse. Vi går meget op i venskab, og derfor er det vigtigt for os, at vi alle arbejder og hygger som ét stort team.

Angelgade 2, 1765 Kbh. SV.

Telefonnummer: 24 79 90 47

Åbningstider: hver dag fra 14:00 til 18:00.

På alle skolefridage/ferier vil klubben åbne kl. 11.00 og lukke kl. 17.00.

Særlige åbningstider:

Medlemmerne skal i skoleferien være i klubben senest kl. 12.00, ellers kan huset evt. være lukket, og vi er taget på tur.

Påsken

I Påsken er der altid åbent i Sjælør Fritidscenter fra kl. 10.30 til 22.30 (fritidshjemmet har dog åbent fra kl. 7.00 til 17.30).

Bryggergården, På Toppen og Rubinen åbner deres fritidsklubber kl. 10.30 og tager herefter samlet til SFC, hvor der er aktiviteter i påsken. Personalet følger børnene tilbage til deres klubber kl.17. Efter aftale (eller alder) kan børn/unge møde direkte ind eller tage fra SFC i hele tidsrummet.

Folehaven Ungdomsklub har åbent alle dage fra 10-22.30 og med særlige åbningstider skærtorsdag, langfredag og påskedag. Info om dette bliver meldt ud i god tid på kbhbarn.

Julen

I julen er det Rubinen, der holder åbent fra 10.30 til 22.30. Der er særlige åbningstider den 24-25-26. december.

SFC, Bryggergården og På Toppen møder som i påsken.

Folehaven holder åbent som i påsken og med særlige tider den 24-25-26. december.

Grundlovsdag
 er lukkedag i alle klubber, men med særlige arrangementer i Folehaven.

Dagen efter Kristi Himmelfart er der lukket i alle klubber men med særlige arrangementer i Folehaven og i Rubinen.

Køkkenet:

I køkkenet betales penge for ture, materialekort m.m. Tilmelding til div. aktiviteter foregår også her. Det er også i køkkenet, man sidder og hygger med brætspil, med Wii osv.

I køkkenet er der hver dag fra kl. 15.30 til 16.30 mulighed for at få et lille måltid eller en snak.

Aktiviteter:

På Bryggergården har vi forskellige aktivitetsrum, som medlemmerne kan vælge til og fra. Al deltagelse sker ved frivillig tilmelding enten ved, at barnet skriver sig på en af de ophængte sedler i køkkenet eller ved henvendelse til de voksne.

Eksempler på hverdags aktiviteter:

• Live rollespil
  • Dans
  • Computerrum
  • Kreaværksted
  • Syværksted
  • Musikstudie

Computerrum:

Klubben har 10 computere, og man har hver dag mulighed for at spille en time, hvis man skriver sig på listen. Vi bestræber os på, at der kun bliver spillet sociale spil.

Musikstudie/Samspilsrum:

I vores musik rum kan man lære at spille et instrument, spille i band med sine venner eller indspille egene eller cover nummere. Vi tager hvert år på forskellige musik festivaler rundt omkring i landet for at optræde.

Klubbens minibus:

Klubben har en minibus med plads til 11 medlemmer. Den bliver brugt til at transportere medlemmerne til og fra aktiviteter.

Børnemøde:

Den første onsdag i måneden holder vi børnemøde, hvor medlemmerne inddrages i planlægningen af forskellige ture/aktiviteter og kommer med forslag til frugt/samling. Børnemødet er et uformelt demokrati. Det er vigtigt, at børnemødet respekteres (både af børn og voksne), og at man evt. om muligt på denne dag laver aftaler med sit barn om at gå efter klokken 16.30.

Festival og skiferie:

Klubben deltager hvert år i børnefestivallerne Vilde Vulkaner, som ligger første uge i sommerferien og Aalborg musikfestival, som ligger en weekend i starten af året.

I vinterferien i uge 7 tager klubben på skiferie med resten af fritidscenteret.