Bryggergården

Bryggergården er en Fritids- og Juniorklub tæt på Carlsberg Station for børn i alderen 10 til 14 år.

På Bryggergården går vi meget op i at have et trygt miljø, hvor børnene har mulighed for at udvikle sig personligt og skabe sunde relationer på tværs af aldersgrupper og med klubbens pædagoger.

I hverdagen er der stort fokus på medbestemmelse, fællesskab, selvstændighed og anerkendende pædagogik. Det er vigtigt for os, at der er respekt for den enkelte. Vi har en hyggelig atmosfære, hvor der er plads til fantasi, kreativitet og at gå på opdagelse. Vi går meget op i venskab, og derfor er det vigtigt for os, at vi alle arbejder og har det rart som ét stort team.

Angelgade 2, 1765 Kbh. SV.

Telefonnummer: 24 79 90 47

Åbningstider: hver dag fra 14:00 til 18:00.

På alle skolefridage/ferier vil klubben åbne kl. 11.00 og lukke kl. 17.00.