Traditioner

Skitur

Hvert år i uge 7 tager klubberne i Fritidscenter Indre Valby på skiferie. Der er blevet besøgt bjerge, både i Norge og i Sverige, men vi har også været sydpå i Østrig og i Tjekkiet. Om man er hærdet skiløber eller prøver det for første gang er underordnet, man får en oplevelse, som man sent vil glemme.

Vilde Vulkaner

Når sommeren starter inviterer Danmarks største børnefestival, Vilde Vulkaner, til fest. Festivalen er fyldt med aktiviteter, musik, leg og fællesskab på tværs af alder og kommunegrænser.

Gadeklub

Hvert år lukker Rubinen ned for ungdomsklubben i sommerferieperioden og åbner op for Gadeklubben. Gadeklubben fokuserer på at skabe aktiviteter for børn og unge udenfor i løbet af sommeren. Derudover går Rubinens personale rundt i Sydhavnen og opsøger de unge for at få en god snak og høre om, hvordan det går.
Der bliver startet turneringer, grillet og hygget når Rubinen besøger forskellige belligenheder i Sydhavnen og omegn.