KbhBarn

I Børne- og Ungdomsforvaltningen i Københavns Kommune værdsætter vi det tætte samarbejde med forældrene.  Derfor har alle forældre i kommunale og selvejende institutioner nu mulighed for at få adgang til hurtigere og lettere dialog med deres barns institution.

Systemet der gør dette muligt hedder KbhBarn. KbhBarn gør det muligt at følge barnets hverdag og trivsel digitalt via hjemmeside, intranet og apps.

KbhBarn vil derfor give mulighed for, at du kan følge med i dit barns hverdag, kommunikere med institutionen, tilmelde jer arrangementer, se pædagogisk dokumentation af aktiviteter dit barn er med i, få tilgang til dit barns billedarkiv og meget mere.

I Fritidscenter Indre Valby bruges KbhBarn til at informere forældre og børn om, hvad der sker i deres klub i den nærmeste fremtid. Al materiale angående, forældremøder, ferier, større arrangementer m.m. vil fremover blive lagt på KbhBarn, hvor I som forældre vil have mulighed for at kunne se, hvad der skal ske.

Derudover bruges KbhBarn til at holde styr på, hvilke børn der besøger klubberne gennem vores Tjek-Ind system. Her kan man se, hvem der er i klubben, om de er på tur, eller om de er på ferie/syge.

Tryk HER for at besøge KbhForældre.