Forældre

Forældre er altid velkomne

Vi mener, at et godt samarbejde med forældre er vigtigt. I Fritidscenter Indre Valby holder vi derfor jævnligt arrangementer, hvor også forældre er velkomne til at deltage. Derudover er man som forælder altid velkommen forbi til en kop kaffe eller te og en hyggelig snak i den klub, barnet er tilknyttet.

Vi går meget op i at lytte til forældrenes ønsker og ideer til vores institutioner, og vi holder jer løbende orienterede om aktiviteter, arrangementer og hvad der ellers sker i klubberne på KbhBarn.

Har du som forælder lyst til at engagere dig i dit barns klubliv på nært hold, har vi også et forældreråd, du kan være en del af. Her kan du sammen med andre forældre og personale være med til at udforme retningslinjer for klubbernes virke.

Her kan du få den information, du behøver

Er du og dit barn ny i Fritidscenter Indre Valby, og har du lyst til at vide mere om os som institution? Eller er du blot interesseret i at vide mere om, hvordan vi bruger systemet KbhBarn og hvordan du melder dig ind i forældrerådet, så læs mere om det hele i fanen til venstre.