Aktiviteter i hverdagen

 

I Fritidscenter Indre Valby tilbyder vores fem klubber mange forskellige aktiviteter og værksteder i hverdagen. På denne side kan du/I finde blot et lille udpluk af, hvad børnene og de unge kan vælge at fordybe sig i. 

Vi tilbyder bl.a.:  

- Live Rollespil: 
Hver anden uge tager Fritidscenter Indre Valby bl.a. i Valbyparken og deltager i rollespilsarrangementer. Læs mere om hvad rollespil kan, samt hvordan og hvad vi deltager i her

- Kreative værksteder: 

Har man lyst til at prøve sine kreative evner af, er der god mulighed for netop det hos os. I klubberne er der mulighed for både at sy, male, lave smykker, lege med perler, lære at strikke og meget meget mere. Kun fantasien sætter grænser. Læs mere om de forskellige kreaværksteder her på hjemmesiden eller tag ud og besøg klubberne. 

- Computerrum: 

Alle vores klubber har et computerlokale, hvor børnene og de unge kan spille med hinanden. 

- eSport: 

I Fritidscenter Indre Valby arbejder vi med eSport. I dag bliver børn og unge konstant udfordret ift. medier, sociale medier, nye spil etc., og det er en stor del af deres hverdag at være online. Derfor er det et vigtigt fokus, at børnene lærer at navigere i den digitale verden. Her har vi bl.a. fokus på samarbejde, problemløsning og kommunikation, imens børnene hygger sig og har det sjovt. 

Under 'Om Fritidscenteret' kan du også læse om vores multimediestrategi eller klikke dig direkte ind på den her

- Sportsaktiviteter: 

I klubberne lægger vi stor vægt på at være aktive, og hver uge bliver der ofte spillet alt fra fodbold, stikbold, øvet dans, leget på madrasser eller hvad børnene nu har lyst til. Her har de forskellige klubber enten deres egen hal/sal, som børnene og de unge kan bruge, eller de har adgang til sale i nærheden. 

- Musikstudie: 

Både Folehaven og Bryggergården har et musikstudie, hvor der er mulighed for at lære at spille på instrumenter som nybegynder, men også at danne et band, indspille musik eller lignende. 

- Dyrelegeplads: 

Dyrelegepladsen 'Dyren' er tilknyttet Folehaven og ligger blot et stenkast derfra. Her kan børnene blive medlem og få ansvaret for at passe et dyr - og samtidig nyde godt af den friske luft. Læs mere om det her


Det er forskelligt fra klub til klub hvilke aktiviteter, der tilbydes. Gå ind under fanen 'Om Klubberne' og læs nærmere om klubbernes individuelle aktiviteter og lokaler.